עשרת הדברות

עשרת הדברות (שלי) להצלחת המתכונים:
1.      הדבר החשוב ביותר-קראו את המתכון וודאו שאתם מבינים אותו.
2.      וודאו שיש לכם את כל המוצרים בבית-מבטיחה לכם שלא תאהבו לגלות שחסרה לכם חמאה כשאתם באמצע הכנת העוגיות שלכם. אני ממליצה לפני שאתם עוברים לאופן ההכנה, תכינו את כל המצרכים מראש (לפי דרישות המתכון).
3.      שימו לב לפרטים הקטנים-אין דבר מבאס יותר מלתכנן  עוגה לערב ואז לגלות באמצע העבודה שהייתם צריכים להקפיא אותה לילה ולא תוכלו להגישה.
4.      אל תשכחו לחמם את התנור-לתנור לוקח כ-15 דק' להתחמם. זמני האפייה במתכונים מתייחסים לאפייה מרגע הכנסת המוצר לתנור חם .בנוסף, המוצרים אוהבים להיכנס לתנור חם וזה קריטי להצלחת המתכון.
5.      ניסוי וטעיה-כל תנור בכל בית פועל אחרת ולכן יכול להיות שבתנור הביתי שלכם המתכון יצטרך יותר או פחות מזמני האפייה הכתובים. היו ערניים,תסתכלו מדיי פעם מה קורה בתוך התנור וכמובן תנו לחוש הריח להוביל אתכם,הדרך הכי טובה לדעת מה נכון לתנור שלכם הוא פשוט ניסוי וטעיה.
6.      קונדיטוריה היא מדע מדויק-שימו לב אם כתוב חמאה מומסת או קרה,כף או כפית וכו',כל פרט כזה הוא זה שיקבע האם תצליחו או לא.
7.      בתום האפייה המוצרים דורשים צינון מלא (אלא אם כן מצויין אחרת),אני יודעת שזה מפתה לקחת ביס מלחם חם וטרי אבל זה יהרוס את המוצר וכנראה גם יעשה לכם בלאגן בבטן.
8.      עבדו נקי ומסודר.
9.      קופסא יפה,קישוט מעניין ומוצרים טריים ואיכותיים ישדרגו לכם את המתכונים.
10. אל תשכחו לטעום כל דבר שאתם מכינים ותהנוJ

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה